Fordított és negyeddöntős a Liverpool

Folytatta kiváló sorozatát a Liverpool, amely hátrányból fordítva győzött a Crystal Palace otthonában, ezzel a negyeddöntőbe jutott az angol FA-kupában szombaton. Adam Lallana és Daniel Sturridge talált be.

A Vörösök már az első félidőben is irányítottak az Alan Pardew irányításával megtáltosodó, jól szervezett fővárosiak otthonában, de kis híján mégis kétgólos hátrányban fordultak. A kölcsönben az Arsenaltól érkezett Joel Campbell egy kipattanót vágott be, majd Simon Mignolet-nak kellett nagyot védeni a szünet előtt.

A fordulással gyorsan megváltozott minden, Daniel Sturridge kapásból vágta be Jordan Henderson nagyszerű átadásából, majd Mario Balotelli lapos szabadrúgását ejtette ki a kapus, éppen Adam Lallana elé, aki nem hibázott.

A nagyágyúk zömének búcsújával értékes ez a győzelem, a Liverpool könnyen sokáig juthat a kupában.

ANGOL FA-KUPA, NYOLCADDÖNTŐ:

Crystal Palace-Liverpool 1-2 (Campbell 15., ill. Sturridge 49., Lallana 58.)

<iframe frameborder="0" width="640" height="360" src="//www.dailymotion.com/embed/video/x2h7fko" allowfullscreen></iframe><br /><a href="http://www.dailymotion.com/video/x2h7fko_crystal-palace-1-2-liverpool-all-goals-and-highlights-14-02-2015-fa-cup_sport" target="_blank">Crystal Palace 1 - 2 Liverpool all goals and...</a> <i>by <a href="http://www.dailymotion.com/FVO_HD" target="_blank">FVO_HD</a></i>