Iksz maradt az Újpest-Honvéd

Az Újpest 1-1-es döntetlent játszott a vendég Honvéddal a labdarúgó OTP Bank Liga harmadik fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén.

 

A hazai pályán április óta nyeretlen Újpest lendületes akciókkal kezdett az előző négy tétmérkőzését elvesztő Honvéd ellen és mezőnyfölénye a 21. percben érett góllá, amikor Simon kiugrott középen, és a kapust elfektetve a hálóba passzolt.

Szünet után hamar egyenlítettek a vendégek: Antón buktatta Vécseit a büntetőterületen belül, Vernes pedig a kapu közepébe lőtte a 11-est. A hátralévő időben kiegyenlített játék zajlott a pályán, és az eredmény már nem változott.

MAGYAR LANDARÚGÓ-BAJNOKSÁG, NB I, 2012/2013

3. FORDULÓ:
ÚJPEST FC - BUDAPEST HONVÉD 1-1 (1-0)
Szusza Ferenc Stadion, 2700 néző, V.: Vad II.

ÚJPEST FC: Balajcza - Antón, Mihajlovic, Ligot, Litauszki - Tshibuabua, Vasziljevics (Toricska (79.), Balogh B., Simon K. - Lázár B. (Sankovic 66.), Kabát

BUDAPEST HONVÉD: Kemenes - Zsivanovics, Ignjatovics, Baráth., Alcibiade - Nagy G. (Diaby a szünetben), Diarra, Hidi - Vécsei, Vernes (Prosszer 70.), Holender (Mancini, 81.)

Gólszerzők: Simon K. (21.), ill. Vernes (48. - 11-esből)
Sárga lap: Antón (47.), Tshibuabua (65.), Litauszki (76.), illetve Diarra (15.), Alcibiade (17.), Vernes (33.), Diaby (54.)